M-box kandallóbetétek

A XXI. században a megújuló energiaforrásokat használó, környezetbarát műszaki megoldásokra egyre nagyobb igény mutatkozik, ugyanakkor igényesek vagyunk életterünkre, lakókörnyezetünkre is. Sokszor szembesülünk azzal, hogy választás elé állunk, amikor tudatos, fenntartható módon szeretnénk élni, viszont szép, esztétikus megoldásokkal vennénk körül magunkat.

Hosszú évek fejlesztéseivel elértük azt, hogy ha Ön otthonába az M-box Aero szériából választ kandallóbetétet, ne kelljen megalkuvást kötnie. Kandallóbetéteink hatásfoka kimagasló, így minimális tüzelőanyag-felhasználás mellett maximális hatásfokot érhetünk el velük. Így az M-box kandallóbetétek használata során nem bocsátunk ki több szén-dioxidot, mint amennyit a tüzelőanyagként felhasznált fa élete során megkötött.

Az M-box kandallóbetétek vermikulit béléssel készülnek többségük külső égéslevegőre köthető. A vermikulit bélés optimális hőmérsékleten tartja az égést és jelentősen csökkenti a koromképződést, a külső levegő csatlakozónak köszönhetően pedig jól szigetelt, új nyílászárókkal ellátott otthonokban is biztonságosan, a lakótér levegőjétől függetlenül - helyett külső oxigénforrást felhasználva - képesek üzemelni a kandallóbetétek.

Ha felkeltettük érdeklődését saját fejlesztésű tűztérbetéteink iránt, várjuk szíves érdeklődését elérhetőségeinken, vagy akár személyesen bemutatótermünkben!

A lobogó tűz melege és szenvedélye valamint a XXI. századi tüzeléstechnikával szemben állított elvárások egyesülnek az M-box Aero kandallóbetétekben, így biztos lehet benne, hogy választásával hosszú időre megbízható és környezetbarát fűtésre tesz szert.

Katalógus letöltése

Babi-Kő Bt. – 2019