Szolgáltatások

Kandalló építés

Beépítésük általában egy, maximum két nap alatt kivitelezhető, hiszen nem darabonként, hanem előre gyártott panelekből állítjuk össze a helyszínen, hogy minél gyorsabb, precízebb és szebb munkát adhassunk át megrendelőinknek

Helyszíni felmérés

Megrendelés előtt helyszíni felmérésen győződünk meg a kandallóépítés helyének kialakításáról, állapotáról és ennek ismeretében adunk árajánlatot. A felmérés alkalmával munkatársaink részletesen átbeszélik az érdeklődővel a lehetőségeket, és az adottságok figyelembevételével készítik el ajánlatunkat, 3 dimenziós látványtervvel kiegészítve. Az alapos helyszíni szemle az alapja annak, hogy az árajánlat átfogó, mindenre kiterjedő legyen, a kandalló vagy kályha pedig műszakilag kifogástalanul működjön.

Szaktanácsadás

Szívesen állunk rendelkezésére ötletekkel, tanácsokkal leendő kandallójával kapcsolatban. Sok kérdés már a ház tervezéskor eldől és amennyiben a kivitelezés megkezdését megelőzően nem tájékozódik időben alapvető műszaki kérdésekkel kapcsolatban, lehet, hogy a kelleténél nagyobb kompromisszumot kell kötnie, amikor majd odakerül, hogy leendő fűtőkészülékéről gondolkodjon.
Elég csak arra gondolni, hogy nem megfelelően kémény méret esetén, már csak nagy nehézségek árán, vagy akár nehézségek árán sem lehet a kéményt igényünknek megfelelő méretűre alakítani. A másik gyakori kérdés az égési levegő bevezetése a lakótérbe, amelyet utólag már nem esztétikusan vagy a kelleténél nagyobb munkálatokkal lehet megfelelően kialakítani, és ami nélkül manapság már nem működik megfelelően kandalló új építésű házban.
Nem győzzük hangsúlyozni, hogy nem lehet elég korán a kandallóra, cserépkályhára gondolni egy ház építésekor, ezért keressen meg minket időben , hogy segíthessünk a kompromisszummentes megoldásban.

Műkőmunkák

Műkőlépcsöket, ablakpárkányokat, kerítés fedköveket, terasz szegélyeket készítünk rendelésre!
Vállalunk továbbá burkolási munkákat és sírkő készítését is.

Babinszki Károly - 20/4773409
kőfaragó, burkoló

Babi-Kő Bt. – 2019